Rekomenduojama valgyti ne uždaroje patalpoje.
Fermentuota silkė
29,00€
Kas yra fermentuota silkė?
Fermentuota silkė yra silkė, kuri buvo sūdyta ir fermentuota kelis mėnesius. Procesas prasideda nuo šviežios silkės, kuri yra sūdyta ir paliekama fermentuotis specialiuose induose. Fermentacija vyksta dėl natūralių bakterijų, kurios sukuria stiprų kvapą ir skonį, kuris gali būti nemalonus daugeliui žmonių. Skonis yra sūrus ir rūgštus, su unikaliu fermentacijos poskoniu. Dažniausiai patiekiama su plonomis duonos riekelėmis, bulvėmis, svogūnais ir grietine.
Tai yra įdomus ir iššūkių kupinas patiekalas, kurį verta išbandyti bent kartą gyvenime!
Grynasis kiekis – 400g.
Sudedamosios dalys : silkė, druska.
Laikymo sąlygos : laikyti ne aukštesnėje kaip +4°C
Kilmės šalis : Švedija
Užsakymai:
Visus produktus bei gaminius galite užsisakyti paskambinę telefonu (+37063336966). Suteiksime visą informaciją dėl prekių pristatymo ir produktų gamybos termino.




